Γλυκιά κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!!!

Υλικά
4 κολοκυθάκια πράσινα
1 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
3 αυγά
1 ποτήρι κρασιού γάλα
1 κ.γ. μπεικιν
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού λάδι
κανέλα
1 πρέζα αλάτι
βούτυρο για το αλλειμα και φρυγανιά
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Κόβουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και τα τρίβουμε από την χοντρή μεριά του τρίφτη.

Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί 30 εκ και το ραντίζουμε με φρυγανιά, ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα κολοκυθάκια.

Το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.

Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Στην αρχική συνταγή στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια σε σουρωτήρι για 1 ώρα.
Θα σας πρότεινα να βάζατε μέσα σταφίδες και ψιλοκομμένα καρύδια.
Την συνταγή μου την έδωσε η κ.Ελένη Παναγιώτου

Υλικά
4 κολοκυθάκια πράσινα
1 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
3 αυγά
1 ποτήρι κρασιού γάλα
1 κ.γ. μπεικιν
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού λάδι
κανέλα
1 πρέζα αλάτι
βούτυρο για το αλλειμα και φρυγανιά
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Κόβουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και τα τρίβουμε από την χοντρή μεριά του τρίφτη.

Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί 30 εκ και το ραντίζουμε με φρυγανιά, ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα κολοκυθάκια.

Το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.

Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Στην αρχική συνταγή στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια σε σουρωτήρι για 1 ώρα.
Θα σας πρότεινα να βάζατε μέσα σταφίδες και ψιλοκομμένα καρύδια.
Την συνταγή μου την έδωσε η κ.Ελένη Παναγιώτου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου