translation

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κις Λορεν

Pin It
Μια τάρτα για φίλημα!!!!
DSC_1026
Υλικά για ταψάκι 24 εκ
Για την τάρτα
200γρ αλεύρι για όλε τις χρήσεις
2 κ.σούπας νερό κρύο
1 κρόκο αυγού
100γρ βούτυρο  σε κύβους
αλάτι
Για την γέμιση
150γρ μπέικον ψιλοκομμένο
150γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
4 αυγά
1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος φυτική
1/2 φλ. τσαγιού γάλα
1/2 φλ. τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 φλ. τσαγιού Γκούντα  τριμμένο
αλάτι, πιπέρι,
Συνταγή
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε μπολ, έπειτα ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ζυμώνουμε. Βάζουμε την ζύμη σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Την αφήνουμε λίγο έξω από το ψυγείο.Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε το ταψάκι μας. Ανοίγουμε την ζύμη ένα φύλλο περίπου 2-3 χιλ και το στρώνουμε πάνω στο ταψί της τάρτας.
DSC_1004
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς. Τρυπάμε την βάση της τάρτας και την βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε ελαφρά τα αλλαντικά 1-2 λεπτά. Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε την φρυγανιά στην επιφάνεια της τάρτας
DSC_1006
στρώνουμε πάνω της τα αλλαντικά,
DSC_1007
καλύπτουμε τα αλλαντικά με το Γκούντα ,
DSC_1008
τέλος ρίχνουμε το μείγμα των αυγών.
DSC_1009
Ψήνουμε την τάρτα για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
DSC_1070
                      Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. ΑΝ δε θέλετε να κάνετε ζύμη για τάρτα πάρτε έτοιμη σφολιάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...