translation

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Σαρλοτ με φράουλες

Pin It

Ελαφρύ Δροσερό ένα άκρως καλοκαιρινό γλυκό!!!

Sarlot

Υλικά

2 πακέτα σαβουαγιαρ

Κρέμα

250 γρ μασκαρπόνε

250 γρ τυρί κρέμα

250 γρ κρέμα γάλακτος

½ ζαχαρούχο

100 γρ λιωμένη λευκή σοκολάτα

500 γρ ψιλοκομμένες φράουλες

Εκτέλεση

Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρέμα γάλακτος να αφρατέξει ( όχι να σφίξει πολύ)

Προσθέτουμε έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις φράουλες και  ανακατεύουμε για 2 λεπτά στο μίξερ.

DSC_3904

Προσθέτουμε τις φράουλες ανακατεύοντας τες με μια σπάτουλα ελαφρά.

Στρώνουμε τα μπισκότα στο πάτο ενός αποσπώμενου ταψιού 26-28 εκ.

Κόβουμε στο 2/3 αυτά που θα βάλουμε στα τοιχώματα της φόρμας.

DSC_3903

Ρίχνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα.

Βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.

Γαρνίρουμε με λίγη σαντιγί και φράουλες.

Αφήνουμε το γλυκό για 2 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε.

DSC_3911

Καλή Επιτυχία!!!

2 σχόλια:

Ξανθή είπε...

πολύ καλόόό :)

รัตนาวดี ภูมิวรรณ είπε...

Σας ευχαριστώ για τις καλές και πολύ χρήσιμες πληροφορίες, είναι πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει όλα τα πράγματα που μοιράζεστε και βλέπουμε την όμορφη δημιουργία σας. Είναι υπέροχο και είναι υπέροχο.
ความงาม

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...