translation

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Σαρλοτ με φράουλες

Pin It

Ελαφρύ Δροσερό ένα άκρως καλοκαιρινό γλυκό!!!

Sarlot

Υλικά

2 πακέτα σαβουαγιαρ

Κρέμα

250 γρ μασκαρπόνε

250 γρ τυρί κρέμα

250 γρ κρέμα γάλακτος

½ ζαχαρούχο

100 γρ λιωμένη λευκή σοκολάτα

500 γρ ψιλοκομμένες φράουλες

Εκτέλεση

Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρέμα γάλακτος να αφρατέξει ( όχι να σφίξει πολύ)

Προσθέτουμε έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις φράουλες και  ανακατεύουμε για 2 λεπτά στο μίξερ.

DSC_3904

Προσθέτουμε τις φράουλες ανακατεύοντας τες με μια σπάτουλα ελαφρά.

Στρώνουμε τα μπισκότα στο πάτο ενός αποσπώμενου ταψιού 26-28 εκ.

Κόβουμε στο 2/3 αυτά που θα βάλουμε στα τοιχώματα της φόρμας.

DSC_3903

Ρίχνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα.

Βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.

Γαρνίρουμε με λίγη σαντιγί και φράουλες.

Αφήνουμε το γλυκό για 2 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε.

DSC_3911

Καλή Επιτυχία!!!

1 σχόλιο:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Καλημέρα!! Δεν μπορούσα ν' αντισταθώ σ'αυτή τη γλυκύτατη συνταγή!! Καταγράφηκε και μπαίνει στα προσεχώς. Φιλάκια πολλά.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...