Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Κορμός ψυγείου με 4 υλικά

Αξίζει να δοκιμαστεί!!!!

DSC01519

Υλικά
1 κουβερτούρα
1 ζαχαρούχο
2 πακέτα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
250γ ρ. Βιτάμ
ινδοκάρυδο (προαιρετικά)


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα το βούτυρο να λιώσει.Σπάμε την κουβερτούρα

DSC01504

και την προσθέτουμε στο βούτυρο.Ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Το αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το ζαχαρούχο.

DSC01505

Ανακατεύουμε να γίνει ένα το μείγμα,σαν μερέντα.Σπάμε και ρίχνουμε
μέσα τα μπισκότα.

DSC01508

Αδειάζουμε σε ταψί και βάζουμε στο ψυγείο.

DSC01509

Μόλις κρυώσει ρίχνουμε από πάνω το ινδοκάρυδο.

DSC01520

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!


Υ.Γ.Μπορούμε να ρίξουμε το ινδοκάρυδο και μέσα στο μείγμα μαζί με τα
υπόλοιπα υλικά.
Τη συνταγή μάς έστειλε η φίλη μας Ελένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...