translation

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Γλασαρισμένο ρόλο με κιμά

Pin It
Θα γίνει λατρεία!!!!
DSC_0471-001
Υλικά
500γρ κιμά μοσχαρίσιο
300γρ κιμά χοιρινό
120γρ. bake rolls με γεύση σκόρδο παρμεζάνα
1 αυγό
2 μέτρια καρότα
1 πιπεριά κόκκινη
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζανάκι του ελληνικού γάλα
1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.σούπας μαϊντανό
1 φλιτζάνι κασέρι σε κύβους
1/4 κ.γ κύμινο
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Υλικά
Γλάσο
1 φλ.τσαγιού χυμό ντομάτας
3 κ.σούπας μαύρη ζάχαρη
1/4 κ.γλυκού κανέλα
1/4 κ.γλυκού κύμινο
Συνταγη
Βάζουμε τα Bake rolls στο Multi και τα κάνουμε φρυγανιά.
Βάζουμε την πιπέρια τα καρότα και το κρεμμύδι στο Multi  και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι να καεί, προσθέτουμε το δείγμα των λαχανικών να τσιγαριστεί
DSC_0463
Βάζουμε όλα τα υλικά του κιμά στο μπολ και τα ζυμώνουμε καλά
  DSC_0468
βουτυρώνουμε μια φόρμα του κέικ και τοποθετούμε μέσα τον κιμά.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την σάλτσα πάνω στον κιμά.
DSC_0469
Ψήνουμε το ρολό σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς.
DSC_0481
                      Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να βάλετε ότι γεύση παξιμαδιού θέλετε. Το ρολό αυτό τρώγετε καλύτερα κρύο.

1 σχόλιο:

Ερμιόνη είπε...

Μου αρέσει πολύ και το γλάσο αλλά και ο γενικότερος συνδυασμός των υλικών του ρολού!
Και τα παξιμαδάκια με γεύση σκόρδο και παρμεζάνα, πολύ καλή προσθήκη!
Φιλιά

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...