translation

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Μανιτάρια στιφάδο

Pin It

Η πρωτεΐνη τη φύσης!!!

μανιταρια

 

Υλικά

5-6 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε χοντρές φέτες

2 συσκευασίες άσπρα μανιτάρια

1 ποτήρι λάδι

1 κον κασέ

1 κ. σούπας πολτό ντομάτας

Αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη

Μπαχάρι, λίγο κανέλα, λίγο κύμινο

1 φύλλο δάφνης

2-3 καρφάκια γαρύφαλλο

Συνταγή

Καθαρίζουμε με μια βρεγμένη πετσέτα τα μανιτάρια,

Τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.

Βάζουμε στη κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί..

Μόλις ζεσταθεί το λάδι ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε

μέχρι να μαραθούν.

DSC_3601

Βγάζουμε τα κρεμμύδια από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα μανιτάρια

DSC_3602

Τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν ( εδώ μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε λίγο λάδι ακόμα.).

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και όλα τα υπόλοιπα υλικά.

DSC_3605

Βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της σάλτσας.

DSC_3608

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Σμαραγδάκι Ρούλα είπε...

Μμμμμ πολύ ωραιο φαινεται το φαγακι αυτό... οτι εχει μεσα μανιταρι το λατρυω.. να περνας ομορφα..Μαργαρίτα.. φιλακια!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...