translation

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Γλυκό Ανανά

Pin It

Ό,τι πιο δροσερό για το καλοκαίρι!

DSC03060

Υλικά
2 φακελάκια ζελέ ανανά
1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
800γρ ανανά κομπόστα
2 πακέτα σαβουαγιάρ

Εκτέλεση
Παίρνουμε το σιρόπι από την κομπόστα και μετράμε πόσα φλιτζάνια βγαίνει
(είναι περίπου 1 1/2) .

001

Κάνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και αντικαθιστούμε
το 1 1/2 ποτήρι κρύο νερό με το σιρόπι κομπόστας. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν μέλι. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος (να μην γίνει πολύ πηχτή)

003

και ανακατεύουμε μέσα το ζελέ καλά.Το βάζουμε στο ψυγείο να πήξει
λίγο. Κόβουμε τον ανανά σε μικρά κομμάτια και ρίχνουμε μέσα το μείγμα
με τη σαντιγί και το ζελέ.

004

Στρώνουμε σε ένα ταψί στον πάτο και τα πλαϊνά τα σαβουαγιάρ

006

και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.

DSC03062

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!

ΤΙΡ
Αντί για κομπόστα ανανά,χρησιμοποιήστε κομπόστα κοκτέιλ φρούτων,
είναι καταπληκτική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...