translation

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Γρήγορη Μπεσαμέλ χωρίς Αυγά

Pin It

Σας λύνει τα χέρια και είναι σπιτική!!!!!!

028

Υλικά
1 κούπα λάδι
6 κουτ. σούπας αλεύρι
1 λίτρο γάλα
αλάτι, πιπέρι
1/4 κουτ. γλ. μοσχοκάρυδο
1 κουτ. σούπας βούτυρο

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το λάδι και το αλεύρι.

005

Aνάβουμε το μάτι και ανακατεύουμε,έως ότου αρχίζει να κοχλάζει.

006 Ρίχνουμε το γάλα και τα μπαχαρικά

008

και ανακατεύουμε συνέχεια,για να μη σβολιάσει.

010

Μόλις πήξει,κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο.

027

Καλή Επιτυχία!!!

Υ.Γ. Η μπεσαμελ συνοδεύει πολλά πιάτα,οπότε πρέπει να ψηθεί και στο φούρνο περίπου 40-50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...