Για του λάτρεις του είδους…
Υλικά
1 πακέτο σουρίμι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κον κασέ
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
2 πιπεριές κέρατο λεπτοκομμένες
αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και
τηγανίζουμε το κρεμμυδάκι που έχουμε ψιλοκόψει με τις πιπεριές,
Κόβουμε το σουριμι στα 3 και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Σοτάρουμε για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το κον κασέ μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα μπαχαρικά.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει μέχρι να σωθούν τα υγρά του.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
ΣΗΜ:Το σούριμι δεν είναι καβούρι είναι υποκατάστατο που γίνετε από αβγό και ψάρι,
οπότε δεν είναι και νηστίσιμο.
Στη συνταγή μπορείτε να πρόσθεσετε και άλλα θαλασσινά αν θέλετε.
Το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τη σάλτσα,θα πρέπει να είναι
οπωσδήποτε αντικολλλητικό,γιατί το σουρίμι λιώνει και κολλάει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου