Το καλύτερο “ψάρι” για τους ορεινούς είναι το ζυγούρι…
Υλικά
1 αρνίσιο μπούτι
1 μεγάλο κομμάτι σκέπη
αλάτι πιπέρι,
ρίγανη
πατάτες μικρές στρόγγυλες
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το μπούτι,το βάζουμε στο ταψί και το αλατοπιπερώνουμε.
Το τυλίγουμε με τη σκέπη.
Βάζουμε τις πατάτες με λίγο νερό και ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς έως ότου κοκκινίσουν οι πατάτες
και ψηθεί καλά το κρέας.Ανοίγουμε το φούρνο κατά διαστήματα και ανακατεύουμε τις πατάτες.
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου