Ο αγαπημένος μεζές του θείου μου…που μάλλον
θα γίνει και δικός σας!
Υλικά
μελιτζάνες
κολοκυθάκια
πιπεριές
σκόρδο
ξύδι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα λαχανικά.Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές σε λεπτές φέτες.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά πρώτα τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και
στο τέλος τις μελιτζάνες.
Τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσουν.Βάζουμε
σε πιατέλα ψιλοκόβουμε το σκόρδο το ρίχνουμε πάνω
στα λαχανικά και τα ραντίζουμε με ξύδι.
Αφήνουμε 1-2 ώρες να πάρουν γεύση.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
ΣΗΜ: Η μελιτζάνα τραβάει πολύ λάδι όταν τηγανίζετε γι’ αυτό το λάδι πρέπει να είναι καυτό!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου