Με αυτή την σάλτσα κάνεις τα πάντα!!!!
Υλικά
1 σκελίδα σκόρδο
300γρ χυμό ντομάτας
7-8 φύλλα βασιλικού
λίγο λάδι
αλάτι, πιπέρι,
ρίγανη
1/2 κ.γλυκού ζάχαρη
Συνταγή
Κόβουμε το σκόρδο σε ροδέλες.
Βάζουμε λίγο λάδι να ζεσταθεί στο κατσαρόλι, τσιγαρίζουμε το σκόρδο, μόλις χρυσίσει το αφαιρούμε ( εγώ δε το κάνω δε με ενοχλεί).
Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας το αλάτι, το πιπέρι, την ζάχαρη, την ρίγανη και τον βασιλικό.
Βράζουμε την σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα 2/3 του υγρού.
Καλή Επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου