Θα γίνει ο εθισμός των παιδιών σας και όχι μόνο!!!!
Υλικά
Ψωμί για τοστ
μερέντα
αυγό
λίγο γάλα
άχνη ζάχαρη
κανέλα
λίγο λάδι ή βούτυρο
Συνταγή
Χτυπάμε το αυγό με λίγο γάλα σε ένα ρηχό πιάτο.
Ανακατεύουμε την άχνη ζάχαρη με την κανέλα και την βάζουμε επίσης σε ένα ρηχό πιάτο.
Περνούμε το ψωμί για τοστ και αφαιρούμε τις κόρες του ψωμιού ( το ψωμί πρέπει να είναι ελαστικό και να μην τρίβετε, αν τρίβετε δεν κάνει), λεπταίνουμε την φέτα με τον πλάστη.
Βάζουμε μια κουτάλια μερέντα στο κέντρο του ψωμιού και το κάνουμε σφικτό ρολό.
Βάζουμε το βούτυρο ή το λάδι να ζεσταθεί σε ένα κατσαρολάκι.
Ρολάρουμε τα ρολάκια πάνω στο αυγό
και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές,
μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι τα γυρνάμε πάνω στο πιάτο με την κανέλα και την ζάχαρη.
Τα σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν το ψωμί δεν είνα騔ελαστικό” μη το κάνετε θα πανιάσει και δε θα γίνουν ωραία, μην βάλετε πολύ λάδι ίσα να καλύψει το πάτο του τηγανιού.Μπορείτε να τα ψήσετε και στον φούρνο στους 200 βαθμους για 10 λεπτά
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου