Απλά δεν υπάρχει!!!!

Υλικά
1 συσκευασία κράκερ Αλλατίνη
3 φλ. τσαγιού γάλα
2 φακελάκια στιγμής βανίλια Γιώτη
1 μορφατ ντενεκεδάκι 200γρ
2 φακελάκια γλάσο σοκολάτας
Συνταγή
Σε ένα ορθογώνιο πυρέξ στρώνουμε μια όλη την επιφάνεια με κράκερ.

Χτυπάμε την μορφατ να γίνει σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα φακελάκια στιγμής με το γάλα να πήξουν,
μόλις πήξουν προσθέτουμε την σαντιγί και ανακατεύουμε.

Στρώνουμε την μίση κρέμα πάνω στα κράκερ, ξαναστρώνουμε μια σειρά κράκερ πάνω στην κρέμα,

την υπόλοιπη κρέμα και πάλι κράκερ.
Από πάνω βάζουμε τα 2 φακελάκια γλάσο σοκολάτας.

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.Σερβίρουμε.

Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Μπορείτε για γλάσσο να κάνετε γκαναζ, ίση ποσότητα σοκολάτας με ιση ποσότητα κρέμα γάλακτος.
Υλικά
1 συσκευασία κράκερ Αλλατίνη
3 φλ. τσαγιού γάλα
2 φακελάκια στιγμής βανίλια Γιώτη
1 μορφατ ντενεκεδάκι 200γρ
2 φακελάκια γλάσο σοκολάτας
Συνταγή
Σε ένα ορθογώνιο πυρέξ στρώνουμε μια όλη την επιφάνεια με κράκερ.
Χτυπάμε την μορφατ να γίνει σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα φακελάκια στιγμής με το γάλα να πήξουν,
μόλις πήξουν προσθέτουμε την σαντιγί και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε την μίση κρέμα πάνω στα κράκερ, ξαναστρώνουμε μια σειρά κράκερ πάνω στην κρέμα,
την υπόλοιπη κρέμα και πάλι κράκερ.
Από πάνω βάζουμε τα 2 φακελάκια γλάσο σοκολάτας.
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.Σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Μπορείτε για γλάσσο να κάνετε γκαναζ, ίση ποσότητα σοκολάτας με ιση ποσότητα κρέμα γάλακτος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου