translation

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Τούρτα Εκλαιρ

Pin It
Απλά δεν υπάρχει!!!!
DSC06875
Υλικά
1 συσκευασία κράκερ Αλλατίνη
3 φλ. τσαγιού γάλα
2 φακελάκια στιγμής βανίλια Γιώτη
1 μορφατ ντενεκεδάκι 200γρ
2 φακελάκια γλάσο σοκολάτας
Συνταγή
Σε ένα ορθογώνιο πυρέξ στρώνουμε μια όλη την επιφάνεια με κράκερ.
DSC06845
Χτυπάμε την μορφατ να γίνει σαντιγί.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα φακελάκια στιγμής με το γάλα να πήξουν,
μόλις πήξουν προσθέτουμε την σαντιγί και  ανακατεύουμε.
DSC06844
Στρώνουμε την μίση κρέμα πάνω στα κράκερ, ξαναστρώνουμε μια σειρά κράκερ πάνω στην κρέμα,
DSC06846
την υπόλοιπη κρέμα και πάλι κράκερ.
Από πάνω βάζουμε τα 2 φακελάκια γλάσο σοκολάτας.
DSC06848
Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 3-4 ώρες.Σερβίρουμε.
DSC06878
                         Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Μπορείτε για γλάσσο να κάνετε γκαναζ, ίση ποσότητα σοκολάτας με ιση ποσότητα κρέμα γάλακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...