translation

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

Γρήγορα τυροπιτάκια

Pin It
Με τα πιο λίγα υλικά και την πιο γρήγορη εκτέλεση!Ό,τι πρέπει για παιδικά γενέθλια!!!

Εικόνα 770

Υλικά
2 βιτάμ σοφτ
2 γιαουρτάκια στραγγιστά
1 κιλό φαρινα
λίγο αλάτι
1/2 κιλό τυρί
1 αβγό (προαιρετικά)
λίγο πιπέρι
λίγο κασέρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το βιτάμ, τα γιαουρτάκια,το αλεύρι και το αλάτι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Εικόνα 757 Σε ένα πιάτο λιώνουμε το τυρί,ρίχνουμε το κασέρι,το αβγό,το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.
Εικόνα 758 Τα ρίχνουμε στην ζύμη και ανακατεύουμε ξανά.
Εικόνα 760
Εικόνα 762
Βρέχουμε τα χέρια μας.Παίρνουμε λίγη ζύμη,στο μέγεθος που έχει και ένα μπαλάκι του γκολφ.Πλάθουμε τα πιτάκια σε ό,τι σχήμα θέλουμε.Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί και τοποθετούμε τα τυροπιτάκια.
Εικόνα 764Τα ψήνουμε στους 180 βαθμους μέχρι να ροδίσουν καλά.
Εικόνα 766
Καλή Επιτυχία!!!
Εικόνα 769 Tips
Η συνταγή βγάζει πολλά κομμάτια και είναι ό,τι πρέπει για μπουφέ.
Επίσης μπορείτε να βάλετε μέσα ό,τι υλικά θέλετε.
Τη συνταγή μού την έδωσε η ξαδέρφη μου,που έχει πάντα κάτι στο σπίτι της για να σε κεράσει!

32 σχόλια:

Mary είπε...

Καλά, τι νόστιμα και τι εύκολα!!!! Τα τσακίσαμε μέσα σε ένα απόγευμα. Και ειδικά ο άντρας μου που δεν πολυτρώει τυροπιτάκια....Χίλια μπράβο!!!

margarita είπε...

Γεια σου Μαιρη χαιρομαι πολυ που σας αρεσαν και εμενα ο αντρας μου ειναι λιγο περιεργος με το φαγητο και το ψαχνω το θεμα...
Αν θελεις μεσασε αυτη την ζυμη μπορεις να προσθεσεις και αλλαντικα να ο κανεις σαν πιτσακια, ακομη και μερεντα. Είναι ζυμή παντως καιρου
χαχαχαχα

bebaki είπε...

Μαργαρίτα μου μπορώ να τα ψήσω και να τα διατηρω στην κατάψυξη ή θα μαλακώσουν όταν τα ξεπαγώσω;Τώρα με το μωρό έρχεται συνέχεια κόσμος στο σπίτι οπότε ψάχνω λύσεις ώστε να έχω συνεχώς κάτι να κερνάω...

Ανώνυμος είπε...

Μαργαρίτα μου μπορώ να τα ψήσω και να τα διατηρήσω στην κατάψυξη ή θα μαλακώσουν όταν ξεπαγώσουν;
Το βιτάμ των πόσων γραμμαρίων;Των 250 ή των 500;

margarita είπε...

Θα σου προτεινα να τα βαλεις πριν τα ψησεις στην καταψυξη εγω συνηθως ετσι κανω οχι με τα συγκεκριμενα αλλα με οτι βαζω στην καταψυξη νομιζω οτι αν τα βαλω ψημενα περνουν μυρωδια απο το ψυγειο, το βουτυρο ειναι 250 γρ ειναι πολυ νοστιμα περιμενω εντυπωσεις

eleni είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!!!

ΑΘΗΝΑ είπε...

μηπως πρεπει να βαλουμε μεσα λιγο μπεικιν παουντερ ή αλευρι που φουσκωνει μονο του;

margarita είπε...

Εγω δε βαζω η Αλεξανδρα πο υ τακανει βαζει οπως θελεις καντα ειναι ετσι και αλλιως πολυ ωραια

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φαινεται η συνταγη σου Μαργαρίτα. Πες μου, σε τη θερμοκρασια θα τα ψύσω και πόση ώρα.

Ανώνυμος είπε...

κοριτσια ειναι εκπληκτικα κ πανευκολα
τα εκανα με τον εγγονο μου(4ετων)που τα τρωει σαν τρελος.
ευχαριστω
Ντορα

Thea είπε...

Απλα τελια....ευχαριστω πολυ...τωρα γραφω και τρωω :)

Ανώνυμος είπε...

yia sas siharitiria ehete poli orees sintages.
simera eftaixa ti sintagi k an k eginan polli nostima apexo itan sklira:( ti ekana lathos???

margarita είπε...

αυτα τα τυροπιτακια ειναι σαν κουρου,αποεξω ειναι λιγο σκληρα και απο μεσα ειναι βουτυρατα τωρα σου εγινα πολυ σκληρα γενικως ή απο εξω ,μονο, αν ειναι γενικως ειναι το αλευρι σου σκληρο, αν ειναι απο εξω μονο ειναι φυσιολογικο

Ανώνυμος είπε...

Yia su Margarita k kali hronia :) apexo mono eginan sklira. isos kiolas na ftei pu den evala to avgo? fharisto
to savato ine ta prota genethlia tu giu mu k psahno efkoles k grigores sintages gia bufe. to blog sas ehi poli orees bravo naste kala!!!

Ανώνυμος είπε...

se parakalo pes mu posa grammaria giaurti na valo vudapesti meno edo isos nane allo megethos apo ellada i siskevasia!!! fharisto

margarita είπε...

Καλησπερα και Χρονια Πολλα το ενα το κεσεδακι ειναι περιπου 200 με 250 γρ,

Ανώνυμος είπε...

a tote ftei pu evala ligo giaurti:((( to savato pu tha ta kano, tha valo k to avgo. tha epanertho na sas po ta sholia apo to party:)fharisto

Ανώνυμος είπε...

Margarita yia su. telia eginan i kalesmeni ta tsakisan. ekana episis ta scoco banana muffin k ton kolasmeno kormo. ola itan iperoha. sas efharisto poli

Ανώνυμος είπε...

geia sas.. sunxaritiria gia to blog ola eina teleia.. ithela na rotiso to vitam einai sunolo 250 gr. i 2 vitam ton 250 gr? euxaristo.

margarita είπε...

ta bitam να ειναι 250γρ το καθενα το μαλακο ομω ς οχι η πλακα

Ανώνυμος είπε...

σας παρακαλω ψαχνω να βρω τις συνταγες που ειχατε με το πρασινο κολοκυθι κεικ με σοκολατα και πιτα γλυκια με πρασινο κολοκυθι με σπιτικη σφολιατα και τα εχετε βγαλει πως μπορω να τα ξαναβρω

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Μαργαρίτα!Στους πόσους βαθμούς ψήνονται και πόση ώρα?
Ιωάννα

Ανώνυμος είπε...

Μόλις τα έκανα...και τα πέταξα δυστυχώς.Στους 200 βαθμούς και μετά από 50 λεπτά!!! ήταν άψητα από μέσα.Χωρίς να θέλω να συγκρίνω συνταγές,αλλά η παρόμοια συνταγή που είχατε για τυροπιτάκια express,ήταν καλύτερη διότι με αβγά και μπέικιν έγιναν φουσκωτά και αφράτα.Πάντα φιλικά!
Ιωάννα

Μαργαριτα είπε...

αυτα τα τυροπιτακια μεσα ειναι σαν κουρου δεν ξεραινονται ειναι βουτυρατα, οντως το αλευρι ειναι φαρινα, οταν το ειπες ειδα οτι δεν υπαρχει μπεικιν στην συνταγη ενω εγω βαζω χιλια συγνωμμη για την ταλαιπωρια και τα υλικα που χαλασες.

despo είπε...

εχω δοκιμασει αρκετες συνταγες σου και ειναι πολυ ωραιες!!!εχω ενα θεμα ομως με το ψησιμο στο φουρνο!!!!σε παρακαλω μηπως μπορεις να μας λες την θερμοκρασια και τον χρονο.....ας πουμε αυτα τα τυροπιτακια σε τι θερμοκρ και ποση ωρα;;;;

Μαργαριτα είπε...

καλησπερα Despo
πολυ χαιρομαι για αυτο που λες, χρονο δε μπορω να σου πω ειναι αναλογα τον φουρνο και αν πω παντα ειναι στο περιπου, αλλα θερμοκρασια σιγουρα, μαλλον εδω μου ξεφυγε ειναι στους 180 βαθμους,

IORDANI είπε...

επίσης ήθελα να ρωτήσω πόσα κομμάτια βγαίνουν?

αν θέλω γύρω στα 30 κομμάτια μπορώ να μειώσω στο μισό τις ποσότητες των βιταμ, γιαουρτιών και αλευριού, τυριού? θα έχει καλό αποτελέσμα?

ευχαριστώ και πάλι!

IORDANI είπε...

καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες στη συνταγή, όταν λέτε 1/2 κιλό τυρί, εννοείτε φέτα? επίσης πόσα γραμμάρια κασέρι? κ η ωρα ψησίματος είναι περίπου μιση ώρα?
ευχαριστώ!

margarita είπε...

Καλησπέρα Ιορδανη
αν όλα τα υλικα ειναι απο μισα μπορεις να το κανεις δε θα εχεις προβλημα, αν παλι κάνεις ολη την δοση βαλε αυτα που δε θες ψημενα στην καταψυξη για ωρα αναγκης.
Ναι το τυρι ειναι φετα κασερι βαζεις όσο θελεις εγω έβαλα ενα ολοκληρο σακουλάκι νομιζω 250γρ, πολυ ωραιο θα ηταν καπνιστο κασερι ή παρμεζανα.
Θα τα ψησεις μέχρι να ροδίσουν καλα πανω κατω μιση ωρα
Καλη ΕΠιτυχια!!!!

markella είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΜΑΓΚΥ ΜΟΥ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

markella είπε...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΓΚΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ !ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

margarita είπε...

Σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...