
Υλικά
100γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 αβγό
300γρ. αλεύρι
1 κουτ. γλυκ. μπέικιν
Γέμιση
200γρ. κουβερτούρα
180γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη να αφρατέψει.




Γέμιση
Βάζουμε τη σοκολάτα σε ένα μπολ.Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στο μπολ.




Tips
Αν δε θέλετε να κάνετε τη γέμιση,μπορείτε να βάλετε μερέντα.Αλλά και σκέτα είναι υπέροχα!
Επίσης αν θέλετε μπορείτε να τα κόψετε με κουπ-πατ.
Η συνταγή είναι του Στ. Παρλιάρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου