translation

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Πατάτες Ογκρατέν 2

Pin It

Αξίζει να το γευτείς…

011_thumb[17]

Υλικά
4 μεγάλες πατάτες κομμένες σε χοντρές ροδέλες
10 φέτες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
4-5 μανιτάρια
κρέμα γάλακτος
250γρ κασέρι τριμμένο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζουμε για 5 λεπτά τις πατάτες

001

και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε λαδί σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίζουμε το μπέικον,έπειτα ρίχνουμε τα μανιτάρια,

003

μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στις πατάτες,

004

από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,

005

το κασέρι και το αλάτι με το πιπέρι και τα ανακατεύουμε να πάνε παντού.

006

Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.

012_thumb[40]

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Για πιο light εκδοχή δεν τσιγαρίζουμε τίποτα τα
κόβουμε και τα ανακατεύουμε όλα μαζί βάζοντας
μια κουταλιά βούτυρο στο ταψί.

1 σχόλιο:

Ελευθερία είπε...

μεχρι εδω μοσχομυρισαν οι πατατουλες σου, αλλα... ξεκινησα παλι διαιτα και... δεν ειναι κσαι τοσο λαιτ
lol, lol, lol, lol, lol!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...