translation

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Μαρινάδα για κρέατα

Pin It

Barbeque Time!!!!!!!!

DSC02128

Υλικά
σουβλάκια, πανσέτες (οτιδήποτε είναι για σχάρα)
2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
ντομάτες κομμένες σε φέτες
πιπεριές κομμένες σε κύβους
λίγο λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα ταψί ή τάπερ τα κρέατα και ρίχτουμε από επάνω τα υπόλοιπα υλικά.

DSC02126 

Βάζουμε στο ψυγείο για 1 βράδυ ή το λιγότερο για 2 ώρες.
Τα ψήνουμε στα κάρβουνα.

DSC02128

                                  Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΗΜ: Αν θέλετε στα λαχανικά,αφού ψήσετε τα κρέατα και μετά,μπορείτε να
προσθέσετε τυράκι και να τα ψήσετε με αλουμινόχαρτο στη σχάρα σαν
μπουγιουρντί.

2 σχόλια:

christen είπε...

Αλεξάνδρα καλημέρα! Μόλις διάβασα την πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σου για μαρινάδα για τα κρεατάκια που πρόκειται να ψηθούν στα κάρβουνα. Θα σου ήταν εύκολο όποτε μπορέσεις να μας κάνεις ένα μικρό αφιερωματάκι για το barbeque?? πχ ποια κρεατάκια είναι κατάλληλα, πόση ώρα τα ψήνουμε, κάποια tips που μπορεί να ξέρεις και ότι άλλο θεωρείς ενδιαφέρον. Δυστυχώς δοκιμάσαμε μια φορά να ψήσουμε σουβλάκια...και αποτύχαμε :( Δυσκολευτήκαμε με τα κάρβουνα, μας ψήθηκαν πολύ, μας βγήκαν σκληρά... Ουφ! Αποτυχία! Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Χριστίνα

Dimos Alixanidis είπε...

ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!!!!ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ?????

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...