Από τα πιο αγαπημένα φαγητά!!!!
Υλικά
1/2 κιλό συκωτάκια και κοιλιές από κοτόπουλο
2 κρεμμύδια κομμένα φέτες
2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε μπαστουνάκια
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια
1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
1 σκόρδο ψιλοκομμένο
1 1/2 φλ τσαγιού ντομάτάκι κον κασε
1 κ.γ. ζάχαρη
1 φλ. ελληνικού λευκό κρασί
λάδι
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Συνταγή
Βάζουμε το τηγάνι με λίγο λάδι στην φωτιά να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , το σκόρδο και τις πιπεριές να τσιγαριστούν.
Μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές ρίχνουμε τα συκωτάκια, τα ανακατεύουμε 2 λεπτά με τα υπόλοιπα υλικά και τα σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε λίγο χρόνο να εξατμιστεί το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά,
χαμηλώνουμε το μάτι στην μεσαία θερμότητα και το βράζουμε για 20 λεπτά.
Σβήνουμε το μάτι και σερβίρουμε.
Καλή Επιτυχία!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου