
Υλικά
ντομάτες ρόμα
χοντρό αλάτι
σκόρδο
δεντρολίβανο
θυμάρι
ελαιόλαδο
Συνταγή
Πλένουμε τις ντομάτες, καθαρίζουμε το κοτσάνι και κόβουμε την ντομάτα στην μέση,

αφαιρούμε τα σπόρια.

Απλώνουμε τις ντομάτες σε ένα ταψί την μια δίπλα στην άλλη και τις ραντίζουμε με αρκετό χοντρό αλάτι.


Βγάζουμε το ταψί στον ήλιο και το σκεπάζουμε με ένα τούλι. Τα αφήνουμε όλη μέρα και το βράδυ τα βάζουμε μέσα στο σπίτι αυτή την διαδικασία την επαναλαμβάνουμε για 6-7 μέρες. Βάζουμε τις ντομάτες σε βαζάκια, σε κάθε βαζάκι βάζουμε μίση με 1 σκελίδα σκόρδο ένα κλωνάρι θυμάρι και 1 δεντρολίβανο. Γεμίζουμε το βάζο με ελαιόλαδο, το καπακώνουμε και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Καλή Επιτυχία!!!!!!
Η συνταγή μου έστειλε η Χ.Παπαδοπούλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου