translation

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Μανιτάρια Γεμιστά

Pin It Ο μεζές της χρονιάς!!!!
Manitaria gemista
Υλικά
1 πακέτο μανιτάρια λευκά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
10 φέτες μπέικον
200γρ κεφαλοτύρι ή Γκούντα τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
1 κ.σούπας βούτυρο
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια  βγάζοντας την φλούδα τους ή σκουπίζοντας τα με μια βρεγμένη πετσέτα. Βγάζουμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε στο multi.  Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και τσιγαρίζουμε το σκόρδο , το κρεμμύδι και  τα ψιλοκομμένα κοτσάνια.
DSC_0334
Βάζουμε το μπέικον στο multi και το κάνουμε κιμά. Ρίχνουμε το μπέικον στο τηγάνι και το τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.
DSC_0339
Στρώνουμε τα μανιτάρια στο ταψί, τα γεμίζουμε με το μείγμα του μπέικον.
DSC_0340
Ρίχνουμε από πάνω το κεφαλοτύρι , λίγο λάδι ή βούτυρο και πιπέρι.
DSC_0342
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το κεφαλοτύρι.
DSC_0343
Σερβίρουμε
DSC_0345
                   Καλή Επιτυχία!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...