
Υλικά
1 πακέτο μανιτάρια λευκά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
10 φέτες μπέικον
200γρ κεφαλοτύρι ή Γκούντα τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
1 κ.σούπας βούτυρο
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια βγάζοντας την φλούδα τους ή σκουπίζοντας τα με μια βρεγμένη πετσέτα. Βγάζουμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε στο multi. Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και τσιγαρίζουμε το σκόρδο , το κρεμμύδι και τα ψιλοκομμένα κοτσάνια.

Βάζουμε το μπέικον στο multi και το κάνουμε κιμά. Ρίχνουμε το μπέικον στο τηγάνι και το τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.

Στρώνουμε τα μανιτάρια στο ταψί, τα γεμίζουμε με το μείγμα του μπέικον.

Ρίχνουμε από πάνω το κεφαλοτύρι , λίγο λάδι ή βούτυρο και πιπέρι.

Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το κεφαλοτύρι.

Σερβίρουμε

Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου