translation

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Ρετσινατη τηγανια

Pin It

Μου κολλησες την ρετσινια…

Εικόνα 013

Υλικα

1 κιλο τηγανια

1 ποτηρι νερο

1 ποτηρι του κρασιου ρετσινα

1 λεμονι τον χυμο του

αλατι πιπερι

ριγανη

λαδι

Εκτελεση

Πλενουμε καλα το κρεας, το βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι, προσθετοντας το νερο, το αφηνουμε να βρασει μεχρι να πιει ολο το νερο,

Εικόνα 001

επειτα ριχνουμε το λαδι και τηγανιζουμε το κρεας για 5-10 λεπτα μεχρι να ροδισει.

Εικόνα 003

Σβηνουμε το κρεας με την ρετσινα,

Εικόνα 007

Εικόνα 009

προσθετοντας επειτα και τα υπολοιπα υλικα,

Εικόνα 011

αφηνουμε την τηγανια να βρασει για 5 λεπτα σε χαμηλη φωτια, σερβιρουμε.

                       Καλη Επιτυχια!!!!!!!

Υ.Γ. αντι για ρετσινα μπορειτε να προσθεσετε κρασι της αρεσκειας σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...