Καλοκαιρινό ελαφρύ και δροσερό γλυκάκι που θα λατρέψετε!!!

Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
500γρ. φυτική σαντιγί Τορρε
1 1/2 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
2 πακέτα πτι μπερ
1 βάζο Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Συνταγή
Χτυπάμε την σαντιγί με την αχνή και μόλις αφρατέψει ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι,

Βάζουμε μια στρώση μπισκότων σε ένα ταψί 32 εκ. (κατά προτίμηση ορθογώνιο),

βάζουμε από πάνω την μισή κρέμα, έπειτα πάλι μπισκότα

και πάλι κρέμα στο τέλος βάζουμε την μαρμελάδα ομοιόμορφα,


βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.

Καλή Επιτυχία!!!!
Την συνταγή μου την έδωσε η φίλη του blog Ελένη Κωνσταντινίδου.
Υλικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
500γρ. φυτική σαντιγί Τορρε
1 1/2 φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
2 πακέτα πτι μπερ
1 βάζο Μαρμελάδα της αρεσκείας σας
Συνταγή
Χτυπάμε την σαντιγί με την αχνή και μόλις αφρατέψει ρίχνουμε μέσα το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι,
Βάζουμε μια στρώση μπισκότων σε ένα ταψί 32 εκ. (κατά προτίμηση ορθογώνιο),
βάζουμε από πάνω την μισή κρέμα, έπειτα πάλι μπισκότα
και πάλι κρέμα στο τέλος βάζουμε την μαρμελάδα ομοιόμορφα,
βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο.
Καλή Επιτυχία!!!!
Την συνταγή μου την έδωσε η φίλη του blog Ελένη Κωνσταντινίδου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου