translation

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Ρετσινατη τηγανια

Pin It

Μου κολλησες την ρετσινια…

Εικόνα 013

Υλικα

1 κιλο τηγανια

1 ποτηρι νερο

1 ποτηρι του κρασιου ρετσινα

1 λεμονι τον χυμο του

αλατι πιπερι

ριγανη

λαδι

Εκτελεση

Πλενουμε καλα το κρεας, το βαζουμε σε ενα βαθυ τηγανι, προσθετοντας το νερο, το αφηνουμε να βρασει μεχρι να πιει ολο το νερο,

Εικόνα 001

επειτα ριχνουμε το λαδι και τηγανιζουμε το κρεας για 5-10 λεπτα μεχρι να ροδισει.

Εικόνα 003

Σβηνουμε το κρεας με την ρετσινα,

Εικόνα 007

Εικόνα 009

προσθετοντας επειτα και τα υπολοιπα υλικα,

Εικόνα 011

αφηνουμε την τηγανια να βρασει για 5 λεπτα σε χαμηλη φωτια, σερβιρουμε.

                       Καλη Επιτυχια!!!!!!!

Υ.Γ. αντι για ρετσινα μπορειτε να προσθεσετε κρασι της αρεσκειας σας

6 σχόλια:

Eri είπε...

Τέλειο και τέλειες και οι φωτογραφίες!

Magia da Inês είπε...

❤✿•.¸•.¸¸
Surpreendente e delicioso!
♡ Boa semana!
Beijinhos.
Brasil
✿•.¸¸✿⊱╮

ΕΛΕΝΑ είπε...

Γεια στα χέρια σου Μαργαρίτα,φαίνεται πεντανόστιμο!!
Καλή βδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια συνταγή.....μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ μια συνταγή της Αλεξάνδρας?

ravindercomputers είπε...

Thanks for this great share. This site is a fantastic resource. Keep up the great work here at Sprint Connection! Many thanks.
ριγανη

ravindercomputers είπε...

hey i am johnsam. I am working on blogs.that why i am searching the diffrent blogs,i like your blog because your blog is so attractive.its useful for me.it is the real "Heaven on earth"..
ριγανη

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...