translation

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Κέικ καρότου με καρύδια

Pin It Αχ κουνελάκι, κουνελάκι…
  _
Υλικά
1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
1 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
5 αυγά
1 φλιτζάνι καρότο τριμμένο
1 φλιτζάνι καρύδια αλεσμένο  όχι πάρα πολύ
2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μπέικον παουντερ
1 κουταλάκι κανέλλα και γαρύφαλλο

Συνταγή
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη
IMGP0403
και προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι , το χυμό πορτοκάλι, το αλεύρι - μπέικιν κοσκινισμένα,
IMGP0407
αφού τα χτυπήσουμε λίγο προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
IMGP0411
Αλευρωβουτυρώνουμε μια φόρμα και βάζουμε το μείγμα μέσα.
IMGP0412
Ψήνουμε 170-180 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
IMGP0415

                    Καλή Επιτυχία!!!
Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της Λένας Τσαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...