Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ραγού με μοσχαράκι

Απλό, γρήγορο, υγιεινό!!!
DSC00177
Υλικά για 4 άτομα
1/2 κιλό μοσχαράκι για κοκκινιστό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 πορτοκαλί πιπέρια ψιλοκομμένη
1 κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες 1/2 εκ
2 μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κον κασέ
αλάτι, πιπέρι
λάδι
Συνταγή
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει,
DSC00170
σε ένα πυρέξ βαθύ βάζουμε τις πατάτες
DSC00175
από πάνω το κρέας , τα λαχανικά
DSC00176
και στον κον κασε ή την σάλτσα ντομάτας( αν έχετε σπιτική ακόμη καλύτερα), πρόσθετε το αλάτι πιπέρι και το λάδι,
DSC00177
το ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
DSC00182
                Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι λαχανικά σας αρέσουν.
Η συνταγή η φωτογραφίες και η εκτέλεση είναι της Λευκής Τσιλιγγιρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...