Κανείς δε μπορεί να φάει μόνο ένα!!!!
![ά ά ά](//lh5.ggpht.com/-_Q4n3cwi0_8/UCVBVl_NBjI/AAAAAAAAGT0/phq2DNCasPg/DSC_0170_thumb20.jpg?imgmax=800)
Υλικά
1 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλυκού αλάτι
3/4 φλ. τσαγιού Βιταμ
2 αυγά
1/4 φλ.τσαγιού γάλα
κόκκινο πιπέρι
1 κρόκο ανακατεμένο με λίγο γάλα για το άλειμμα
Συνταγή
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το αλεύρι το αλάτι, και το βιταμ σε κομματάκια, προσθέτουμε το 1 φλιτζάνι των τυριών και ανακατεύουμε,
![DSC04119 DSC04119](//lh5.ggpht.com/-CAzvgzJMeA4/UCVBimZBBrI/AAAAAAAAGUE/f88BVnYiIvc/DSC04119_thumb2.jpg?imgmax=800)
ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το γάλα,
![DSC04120 DSC04120](//lh3.ggpht.com/-RPKaviYOXOo/UCVBr9kCwnI/AAAAAAAAGUU/Ea1da6zBInA/DSC04120_thumb2.jpg?imgmax=800)
ζυμώνουμε καλά και κάνουμε μια μπάλα,
![DSC04121 DSC04121](//lh5.ggpht.com/-Y8632XUX8kk/UCVB5D0rgPI/AAAAAAAAGUk/Gv3zY3av8Q0/DSC04121_thumb2.jpg?imgmax=800)
την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, περνούμε την μπάλα και την ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 1/2 εκ., το κόβουμε σε λωρίδες.
![DSC04124 DSC04124](//lh5.ggpht.com/-nAMZz6G6aqg/UCVCQ2XgmZI/AAAAAAAAGU0/jYb8FcPpPvY/DSC04124_thumb2.jpg?imgmax=800)
αν είναι πολύ μεγάλες τις κόβουμε στην μέση. τα κάνουμε ένα κύκλο με τα χέρια μας και τα ενώνουμε, τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε χαρτί λαδόκολλας τα αλείφουμε με το αυγό,
![DSC04126 DSC04126](//lh5.ggpht.com/-_ScRN1wM-rI/UCVCZu_pT-I/AAAAAAAAGVE/14sTziUk6Vc/DSC04126_thumb4.jpg?imgmax=800)
ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και μετά την πάπρικα.
![DSC04131 DSC04131](//lh3.ggpht.com/-Q34ZROxzgNM/UCVCxydWquI/AAAAAAAAGVU/K0EpoiICACI/DSC04131_thumb2.jpg?imgmax=800)
τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά στον αέρα μέχρι να χρυσίσουν.
Καλή Επιτυχία!!!!
![ά ά ά](http://lh5.ggpht.com/-_Q4n3cwi0_8/UCVBVl_NBjI/AAAAAAAAGT0/phq2DNCasPg/DSC_0170_thumb20.jpg?imgmax=800)
Υλικά
1 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα
2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλυκού αλάτι
3/4 φλ. τσαγιού Βιταμ
2 αυγά
1/4 φλ.τσαγιού γάλα
κόκκινο πιπέρι
1 κρόκο ανακατεμένο με λίγο γάλα για το άλειμμα
Συνταγή
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα τυριά. Ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ το αλεύρι το αλάτι, και το βιταμ σε κομματάκια, προσθέτουμε το 1 φλιτζάνι των τυριών και ανακατεύουμε,
![DSC04119 DSC04119](http://lh5.ggpht.com/-CAzvgzJMeA4/UCVBimZBBrI/AAAAAAAAGUE/f88BVnYiIvc/DSC04119_thumb2.jpg?imgmax=800)
ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά και το γάλα,
![DSC04120 DSC04120](http://lh3.ggpht.com/-RPKaviYOXOo/UCVBr9kCwnI/AAAAAAAAGUU/Ea1da6zBInA/DSC04120_thumb2.jpg?imgmax=800)
ζυμώνουμε καλά και κάνουμε μια μπάλα,
![DSC04121 DSC04121](http://lh5.ggpht.com/-Y8632XUX8kk/UCVB5D0rgPI/AAAAAAAAGUk/Gv3zY3av8Q0/DSC04121_thumb2.jpg?imgmax=800)
την βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά, περνούμε την μπάλα και την ανοίγουμε ένα φύλλο πάχους 1/2 εκ., το κόβουμε σε λωρίδες.
![DSC04124 DSC04124](http://lh5.ggpht.com/-nAMZz6G6aqg/UCVCQ2XgmZI/AAAAAAAAGU0/jYb8FcPpPvY/DSC04124_thumb2.jpg?imgmax=800)
αν είναι πολύ μεγάλες τις κόβουμε στην μέση. τα κάνουμε ένα κύκλο με τα χέρια μας και τα ενώνουμε, τα βάζουμε στο ταψί πάνω σε χαρτί λαδόκολλας τα αλείφουμε με το αυγό,
![DSC04126 DSC04126](http://lh5.ggpht.com/-_ScRN1wM-rI/UCVCZu_pT-I/AAAAAAAAGVE/14sTziUk6Vc/DSC04126_thumb4.jpg?imgmax=800)
ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και μετά την πάπρικα.
![DSC04131 DSC04131](http://lh3.ggpht.com/-Q34ZROxzgNM/UCVCxydWquI/AAAAAAAAGVU/K0EpoiICACI/DSC04131_thumb2.jpg?imgmax=800)
τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά στον αέρα μέχρι να χρυσίσουν.
Καλή Επιτυχία!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου