translation

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Αμερικάνικο cheese cake

Pin It
Από τα καλύτερα cheese cake!!!
cxv
Υλικά για 26 –28 εκ ταψί
Βάση
2 πακέτα digestive μπισκότα
250 γρ λιωμένο βούτυρο
Γέμιση
500 γρ τυρί κρέμα
1 μεγάλο κουτί ζαχαρούχο γάλα
χυμό από 1 λεμόνι
Σάλτσα
Σάλτσα βύσσινο
Συνταγή
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο Multi  να γίνουν σκόνη, τα μεταφέρουμε στο ταψί που θα κάνουμε το γλυκό
DSC04226
και ρίχνουμε από πάνω το λιωμένο βούτυρο,
DSC04227
τρίβουμε καλά τα μπισκότα να πάει το βούτυρο παντού, πατάμε τα μπισκότα μετά χέρια μας να δημιουργήσουμε μια βάση,
DSC04229
βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για 30 λεπτά.Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί
DSC04233
και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια αφράτη κρέμα, βάζουμε την κρέμα πάνω στην βάση με τα μπισκότα.
DSC04237
Κάνουμε την σάλτσα βύσσινο (χωρίς να προσθέσουμε την σαντιγύ)  όπως τις οδηγίες την αφήνουμε να κρυώσει και την βάζουμε πάνω από στην κρέμα,
DSC04248
βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο 3-4 ώρες μέχρι να σφίξει.
                         Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν θέλετε βάζετε ψιλοκομμένα τα βύσσινα ή ολόκληρα από την αρχή της παρασκευής της σάλτσας, στις φωτογραφίες είναι ψιλοκομμένα. Επίσης το ταψί μου ήταν αρκετά μεγάλο για αυτό είναι λεπτό το γλυκό οι διαστάσεις που σας δίνω για το ταψί είναι αυτές που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...