Ότι θυμάμαι από τα παιδικά μου χρονιά στην γιαγιά μου
είναι αυτή η κομπόστα…
![DSC04375 DSC04375](//lh4.ggpht.com/-K8BZHrOlOeE/UDuaM7B9Q0I/AAAAAAAAHAg/MYd6296o7Gw/DSC04375_thumb%25255B28%25255D.jpg?imgmax=800)
Υλικά
Ροδάκινα
ζάχαρη
νερό
βάζα
Συνταγή
Πλένουμε τα ροδάκινα και τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε είτε στην μέση είτε στα 4,
![DSC04302 DSC04302](//lh5.ggpht.com/-lIfSNyJ1uu8/UDuaQ4Pen0I/AAAAAAAAHAw/dknwiVUBAMk/DSC04302_thumb7.jpg?imgmax=800)
τα βάζουμε μέσα στο βάζο να γεμίσει μέχρι επάνω, προσθέτουμε 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
![DSC04305 DSC04305](//lh5.ggpht.com/-80RE9iTr7fo/UDuaSXMoUvI/AAAAAAAAHBA/54qnzgk-q8k/DSC04305_thumb7.jpg?imgmax=800)
και νερό μέχρι να γεμίσει το βάζο ως το χείλος,
![DSC04306 DSC04306](//lh6.ggpht.com/-121nqztE4Sg/UDuaT9v7dAI/AAAAAAAAHBQ/dwIlRoYWLig/DSC04306_thumb6.jpg?imgmax=800)
το κλείνουμε, επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και στην υπόλοιπη ποσότητα ροδάκινων. Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε στον πάτο της ένα πανί και από πάνω στα βάζα , βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το καπάκι
![DSC04307 DSC04307](//lh3.ggpht.com/-P3LaB9zbBtY/UDuaXH__uRI/AAAAAAAAHBg/j4BmulQmpf4/DSC04307_thumb3.jpg?imgmax=800)
και τα βράζουμε για 30 λεπτά, τα βγάζουμε από το νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα αποθηκεύουμε σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Καλυτέρα να ανοιχτεί το βάζο μετά από 1 μέρα.
είναι αυτή η κομπόστα…
![DSC04375 DSC04375](http://lh4.ggpht.com/-K8BZHrOlOeE/UDuaM7B9Q0I/AAAAAAAAHAg/MYd6296o7Gw/DSC04375_thumb%25255B28%25255D.jpg?imgmax=800)
Υλικά
Ροδάκινα
ζάχαρη
νερό
βάζα
Συνταγή
Πλένουμε τα ροδάκινα και τα ξεφλουδίζουμε, τα κόβουμε είτε στην μέση είτε στα 4,
![DSC04302 DSC04302](http://lh5.ggpht.com/-lIfSNyJ1uu8/UDuaQ4Pen0I/AAAAAAAAHAw/dknwiVUBAMk/DSC04302_thumb7.jpg?imgmax=800)
τα βάζουμε μέσα στο βάζο να γεμίσει μέχρι επάνω, προσθέτουμε 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
![DSC04305 DSC04305](http://lh5.ggpht.com/-80RE9iTr7fo/UDuaSXMoUvI/AAAAAAAAHBA/54qnzgk-q8k/DSC04305_thumb7.jpg?imgmax=800)
και νερό μέχρι να γεμίσει το βάζο ως το χείλος,
![DSC04306 DSC04306](http://lh6.ggpht.com/-121nqztE4Sg/UDuaT9v7dAI/AAAAAAAAHBQ/dwIlRoYWLig/DSC04306_thumb6.jpg?imgmax=800)
το κλείνουμε, επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και στην υπόλοιπη ποσότητα ροδάκινων. Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε στον πάτο της ένα πανί και από πάνω στα βάζα , βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το καπάκι
![DSC04307 DSC04307](http://lh3.ggpht.com/-P3LaB9zbBtY/UDuaXH__uRI/AAAAAAAAHBg/j4BmulQmpf4/DSC04307_thumb3.jpg?imgmax=800)
και τα βράζουμε για 30 λεπτά, τα βγάζουμε από το νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν, τα αποθηκεύουμε σε δροσερό και σκιερό μέρος.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Καλυτέρα να ανοιχτεί το βάζο μετά από 1 μέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου